KEY PARTNERS
ONZE PARTNERS
D-5_CRONOS-Leuven_BLUE-GREY-POS_Q.png

Cronos Leuven, onderdeel van de Cronos Group, is synoniem met innovatief ondernemerschap. Wij richten ons op het samenbrengen van technologie, business en creativiteit met doel de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor onze klanten te bouwen.

Daarenboven willen we mensen helpen groeien, indien gewenst, tot ondernemerschap zelf. Sinds het begin van de groep in 1991 als eenmanszaak, is het betrokken bij de lancering van meer dan 400 bedrijven en 6000 medewerkers.

Cronos Leuven ondersteunt bedrijven bij hun digitale strategie, marketing & communicatie, social media, branding, nieuwe bedrijfsprocessen en nog zoveel meer. Kortom, een ideale partner voor de Entrepreneur Challenge.

PITCHING
WORKSHOP
SPONSORS
IDEATION
WORKSHOP
BUSINESS
MODEL CANVAS
WORKSHOP
JURY EN 
FEEDBACK

Roland Berger is een onafhankelijk bedrijf, volledig in handen van onze partners, wiens verantwoordelijkheid het is om een kwaliteitsvolle bedrijfsprestatie te garanderen.
 

Sinds de stichting in 1967 zijn wij uitgegroeid tot één van werelds grootste consulting firms. Gedreven door een entrepreneurial mindset en ondersteund door opmerkelijke verwezenlijkingen , zijn wij vandaag de dag actief in 35 landen met een team van 2,400 gemotiveerde medewerkers.
 

 Als topspeler in de internationale top-management consulting, beschikt Roland Berger over de perfecte expertise om de deelnemers van de Entrepreneur Challenge te ondersteunen in het uitwerken van hun start-up idee.

startit_logo_zwart.jpg
D-5_CRONOS-Leuven_BLUE-GREY-POS_Q.png
startit_logo_zwart.jpg